Renovatie banen en park

Beste leden,

Zoals jullie weten worden de banen vervangen. Dit gaat gebeuren vanaf maandag 8 juli t/m vrijdag 9 augustus met mogelijke uitloop naar vrijdag 16 augustus. In deze gehele periode kan er dan ook niet getennist worden bij SVSH.

Er zijn mogelijkheden om te tennissen in deze periode bij TVSE. Wij zijn daar welkom. Op dinsdagavond is het vaak lastig maar op de andere dagen, kan men gewoon kijken hoe het druk het is en afhangen.

Bij Packador werken ze met een digitaal afhangbord, als je dus als lid (groep) wilt tennissen sturen dan een app of sms ( of voicemail) naar Mirjam van de Ven ( 06 46445048) met de gewenste datum en tijd. Mirjam zal dan in het systeem kijken of dit mogelijk is, deze tijd blokkeert ze en koppelt terug welke baan het is geworden. Mocht de tijd niet beschikbaar zijn, pakt ze de tijd die er het dichtst in de buurt zit en zal dit ook terugkoppelen. Wat Packador betreft ben je alle dagen van de week welkom.

Vanaf zaterdag 17 augustus kan er weer volop getennist worden bij SVSH! Dit willen wij dan ook niet zomaar voorbij laten gaan. Save the date nadere info hierover volgt nog!!!

Het Bestuur