Verslag Open Toernooi 2017

Afgelopen week is het Open toernooi van onze tennisvereniging weer geweest. Gelukkig onder (redelijk ) goede weersomstandigheden. Net als vorig jaar viel het finale weekend wederom samen met de Kennedymars daarom werden de finales op zaterdag gespeeld.

Het bestuur wil de toernooicommissie hartelijk danken voor het prima verlopen toernooi; goede wedstrijdplanning, heerlijke hapjes en drankjes. Mede ook dank aan onze sponsoren.

Toernooicommissie BEDANKT!!!!

Zo’n mooi toernooi is natuurlijk niet mogelijk zonder de deelnemers, allen hartelijk dank voor jullie deelname.

Felicitaties voor de winnaars: Jeroen van Duijnhoven en Zjuul Zeegers, Yvonne van den Tillaar en Monique Vergeer, Marc van den Heuvel en Thom Vervoordeldonk, Roel Zeegers en Chantal Jacobs, Lola Isbouts en Ilse Zeegers.

Hopelijk dat we volgend jaar iedereen weer mogen begroeten tijdens ons jubileumjaar!!