Overzicht competitiewedstrijden
16 juli 2016
Paul van der Stappen vervangt Jasper als tennisleraar!
28 december 2016
Alle berichten

Nieuws vanuit het bestuur

Nieuws vanuit het bestuur – vacatures

Elke week opnieuw genieten we als leden van een fijne pot tennis. Vanuit het bestuur wordt er alles aan gedaan om dit mogelijk te maken voor alle leden. Om dit allemaal in goede banen te leiden, moeten we af en toe de handen uit de mouwen steken. Dat doen veel vrijwilligers met plezier.

Om alles goed draaiende te houden ook naar de toekomst toe, zijn we als bestuur op zoek naar vrijwilligers die willen aansluiten bij het bestuur of die de technische commissie willen komen versterken. Denk niet meteen: “Dit is niets voor mij”. Het is mooi om te doen! Informeer bij ons, wij kunnen je er alles over vertellen en is een mooie taak binnen het bestuur of technische commissie wel iets voor jou! Denk er eens over, voor meer informatie ben je van harte welkom!

Namens het bestuur,
Petra Verstappen,