Nieuwe website SVSH tennis
16 juli 2016
Alle berichten

Verslag open toernooi SVSH + foto’s

Afgelopen week heeft, onder gelukkig goede weersomstandigheden, het Open toernooi van de club, of zoals vele zeggen “de Hei Open”, weer plaatsgevonden. Helaas viel het finale-weekend samen met de Kennedymars. Maar de commissie heeft flexibiliteit getoond door de finale op zaterdag plaats te laten vinden.

Klik hier voor de foto’s

Het bestuur en de vereniging is erg blij met de vernieuwde toernooicommissie. Zij hebben samen hun schouders er onder gezet, om er een mooie week van te maken.

Het bestuur kan daarom met recht zeggen dat het een mooie week is geworden, met een goede wedstrijdplanning, gezellige aankleding en goeie zorg voor lekkere hapjes en drankjes. Mede ook veel dank aan onze sponsoren.

Toernooicommissie dank!!!

Zo’n mooi toernooi is natuurlijk niet mogelijk zonder de deelnemers, allen hartelijk dank voor jullie deelname.

Felicitaties voor de winnaars:

Thom Vervoordeldonk, Marc van den Heuvel, Patrick van de Broek, Mart Klaver, Wilma Maas, Viola Zegers, Monica van den Boomen, Chantal van Doren, Elle van Berlo, Ans Meulendijks, Roel Zeegers, Angelique Zeegers, Peter Verhees, Sarah Tomassen.

Tot volgend jaar!